Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Jimmy Choo Eau de Toilette

Jimmy Choo kennen we vooral van zijn adembenemende schoenen, maar misschien ken je ook zijn gelijknamige Eau de Parfum?

Gebaseerd op deze originele geur is er nu een Eau de Toilette, gemaakt voor dezelfde stylish, fashionable vrouw, maar dan net wat lichter en frisser. Wat is gebleven is de dynamiek, de geur van een vrouw die weet wat ze wil, die middenin het leven staat en niet bang is haar vrouwelijke krachten daarbij optimaal te gebruiken.

Krachtig, ‘met mij valt niet te spotten’, modern en bovenal vrouwelijk. In basis een bloemenparfum, maar warm gemaakt met o.a. cederhout. Beoordeel de geur niet alleen op de eerste minuten dat je hem draagt, maar geef hem de tijd om tot leven te komen. Bij het aanbrengen kun je namelijk even denken met een vrij doorsnee bloemengeur te maken te hebben, maar Jimmy Choo Eau de Toilette is zo opgebouwd dat je gedurende dag zult merken dat de geur steeds verandert, steeds intenser wordt.

De flacon is vrijwel identiek aan die van de Eau de Parfum, maar dan net als de geur wat lichter dan het origineel. Prachtig, een echte lust voor het oog. Verkoopprijzen beginnen bij 35 euro (40 ml).