Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Grahams

Als producten vanuit Australië helemaal naar Nederland worden gehaald, dan moeten ze wel bijzonder zijn! Grahams staat voor natuurlijke huidverzorging voor de zeer gevoelige huid, die ook geschikt is voor de probleemhuid (bv eczeem). Alle producten zijn volledig vrij van parabenen en zeer verzorgend van aard. Wij testten 3 producten voor je uit.

De Calendulis Plus Cream was het eerste Grahams Natural product, de basis. De formulie op basis van Australische Emu- olie, Calendula- extract, Propolis, Manuka Honing en Gotu Kola- extract, verzorgt en verzacht de droge, rode, schilferige en gevoelige huid. De cream heeft een wat viezige, beige kleur, maar smeert heerlijk uit en trekt snel in. De geur is natuurlijk en wat kruidig, maar niet overheersend. Na gebruik voelt je huid direct soepel aan zonder vettig te zijn. Zeer zuinig in gebruik!

In de lijn vind je tevens een Bath Oil, op basis van zuivere oliën van olijf, amandel, emu, manuka en abrikozen. Extra vettend, dus zeer geschikt voor de extreem droge of probleemhuid. Giet een klein beetje (echt, een klein beetje, anders glibber je heel je bad door) olie in je bad en dompel er lekker in rond voor pakweg een kwartiertje. Daarna voorzichtig droogdeppen, dan heb je nog urenlang plezier van je zachte, soepele huid.

De Natural Body Wash is qua geur onze favoriet, met zijn zachte kokosgeur. De handige pompflacon is schoon en zuinig in gebruik. Het effect op je huid is minder dan bij de badolie, maar nog steeds is na gebruik je huid fris schoon en absoluut niet uitgedroogd, zoals bij andere doucheproducten nogal eens wil gebeuren.

De producten van Grahams zijn in Nederland te koop bij o.a. reformwinkels en drogisterijen, en zijn ook te verkrijgen via www.grahams.nl.