Beauty Favourites Featured Getest

Getest: GOSH zomerlook

GOSH past ieder seizoen zijn make-up producten aan. Zo vind je in de schappen altijd de producten en kleuren die bij de tijd van het jaar passen. Onze favorieten zijn altijd de zomerproducten, er is tenslotte geen seizoen waarin de make-up trends fleuriger zijn dan in de zomer!

Wij bekeken een aantal nieuwe producten uit de look, te beginnen met een aantal handige ‘pennen’. Er is een Long Lasting Brow Pen (7,99 euro), een op water gebaseerde ‘inktliner’ waarmee je je wenkbrauwen beter uit laat komen. Waar wenkbrauwpotloden een wat ‘romige’ structuur hebben, geeft deze pen uitsluitend kleur af, als een soort inkt. Daardoor blijft het veel langer zitten, en hoef je niet bang te zijn dat je met een veegje over je gezicht ook je wenkbrauwen wegveegt.

De volgende pen is vergelijkbaar met een ouderwetse inktpot. De Long Lasting Eye Liner (7,99 euro) bestaat uit een dun penseeltje, waarmee het heel precies werken is, en een ‘potje’ waar je hem in doopt. Wij testten de grijze variant, die licht glinsterend opdroogt en perfect blijft zitten. De laatste pen in de collectie is eigenlijk een stift. De Long Lasting Lip Marker (7,49 euro) volgt de trend van lippenstift in de meest letterlijke zin van het woord. De kleur trekt in je lippen, in plaats van erop te blijven liggen, en dat zorgt ervoor dat hij uren blijft zitten, zonder afdrukken achter te laten op glazen (of mannen!).

Natuurlijk zijn ook de oogschaduwkleuren aangepast aan de zomer. De Matt Duo Eye Shadow (8,49 euro) is er in 6 uitvoeringen van 2 bij elkaar passende tinten. Mat en vrij intens van kleur, met veel redelijk donkere maar toch zomerse kleuren. Helemaal knallen kun je met de Trio Eye Shadows (9,49 euro), waarin je 3 vrolijke kleuren vindt (verkrijgbaar in 4 combinaties). Daarnaast zijn er ook weer nieuwe opvallende kleuren die per stuk verkocht worden als Mono Eye Shadow (7,49 euro). Het laatste product wat wij bekeken was de Nail Lacquer Transparant Matt Top Coat (6,99 euro). Een topcoat die je over gekleurende nagellak aan kunt brengen, om een mooie matte look te verkrijgen. Makkelijk in gebruik en droogt lekker snel!

De nieuwe GOSH producten vind je bij Kruidvat.