Beauty Favourites Featured Getest

Getest: GOSH Spring Look

De GOSH voorjaars make-up look ligt vanaf komende week weer in de winkels, de Kruidvat winkels om preciezer te zijn, en wij hebben een aantal producten alvast voor je mogen proberen.

Naturelle, zwoele lippen zijn in, en met de Lip Gloss (nr 004) (7,49 euro) bereik je deze heel gemakkelijk. De tint is heel zacht roze, bijna transparant, en maakt je lippen net wat zoeter. Het effect: verleidelijke glossy lippen, die er toch heel natuurlijk en naturel uitzien.

Met het Effect Powder (tint Meringue, 7,49 euro) kun je alle kanten op. We hebben het hier over los poeder, en daar moet je van houden (altijd net wat lastiger met aanbrengen), maar geef het een kans en je zult zien dat de effecten geweldig zijn. Wij tippen hem vooral als highlighter voor je oogmake-up, maar wil je het wat intenser, gebruik dan een nat penseeltje en de zachte kleur komt wat meer tot leven.

Met de Natural Touch Cream Blusher (8,49 euro), met name in de tint Brown Dash, zien je wangen eruit alsof je net lekker een uurtje in de zon hebt gezeten. De blush is zacht, versmelt met de huid, en geeft een natuurlijke look. Onze favoriet is de Nail Lacquer Bubblegum (6,99 euro). Deze nagellak is geweldig: knalknetter romig roze. Goed dekkend en echt de finishing touch voor je voorjaarslook.