Beauty Favourites Featured Getest

Getest: GOSH Primers

Met veel zorg je make-up aanbrengen… en er dan achterkomen dat het effect toch niet zo vlekkeloos en egaal is als je had gehoopt? Dan heb je vast geen primer gebruikt! In het assortiment van GOSH vind je deze belangrijke basics in tal van verschillende vormen.

Wij hebben een aantal primers uit het assortiment voor je uitgetest. Een absolute aanrader, zeker als je ’s morgens niet zo veel tijd hebt, is de Velvet Touch Foundation Primer Cream (16,99 euro). Deze primer zorgt er niet alleenvoor dat je huid egaal en zijdezacht wordt (een ideale, onmisbare basis voor het aanbrengen van je make-up), maar werkt tevens als verzorgende crème. Je kunt eventueel eerst nog een moisturiser aanbrengen, maar heb je geen extreem droge huid dan kun je dat rustig overslaan, en heb je hiermee een handig 2-in-1 product te pakken. De Primer Cream doet precies wat hij belooft, en zorgt ervoor dat je make-up een stuk mooier op je huid aangebracht kan worden.

Speciaal voor het gebied rond je ogen is er de Velvet Touch Eye Primer (12,49 euro). Deze maakt de huid rond je ogen gladder en vermindert rimpeltjes. Heb je snel last van make-up die zich in de loop van de dag ophoopt in de rimpeltjes op of rond je ooglid? Dan kan deze primer daar een flinke verbetering in brengen.

Geen primer, maar wel minstens zo belangrijk, is de Mattifying Finish Pressed Powder (10,49 euro). Dit transparante poeder verandert niks aan je teint, maar is wel onmisbaar om je make-up te fixeren en matteren. Een simpel laagje van dit poeder zorgt ervoor dat je een stuk langer plezier hebt van je make-up, waarmee het als je het ons vraagt absoluut onmisbaar is in je beautycase!