Beauty Favourites Featured Getest

Getest: GOSH New Years look

Je hebt hem vast al voorbij zien komen, onze winactie met de New Years Countdown collectie van GOSH. Een aantal van de producten die je kunt winnen hebben we onlangs ook zelf even bekeken, want we willen natuurlijk wel weten wat we weggeven!

De Quattro Eye Shadow (9,99 euro) heeft 4 mooie, bij elkaar passende kleurtjes. Een lichte of iets donkerdere basis, een donkere om schaduw aan te brengen en een lichte highlighter. Met name de basiskleuren zijn heel naturel, waardoor je extra kunt knallen met de schaduw en highlighter, of natuurlijk de Velvet Touch Eye Liner (6,99 euro). Met de knalknetter diepblauwe tint ‘Sky high’ breng je een opvallend detail aan, erg mooi.

De Intense Lip Colour (8,49 euro) komt in een handige verpakking met spiegeltje aan de buitenkant, fijn als je je make-up even bij wilt werken, en is een mengeling tussen een gloss en lippenstift. Da’s even opletten bij het aanbrengen, want waar je bij een gloss rustig royaal te werk kunt gaan is het met de intense kleur van deze Lip Colour even oppassen. Rood is ook écht rood!

De collectie is mooi op elkaar afgestemd en vormt bij elkaar een complete feestelijke look, tegen een zeer vriendelijke prijs. Je vindt de producten van GOSH bij Kruidvat