Beauty Getest

Getest: GOSH Eye Shadow Base

GOSH introduceerde onlangs een Eye Shadow Base, een product dat ervoor zorgt dat je je oogschaduw beter kunt aanbrengen, en waardoor het ook nog eens beter en langer op zijn plek blijft zitten. Dat wilden wij wel eens testen!
 
De Eye Shadow Base is een wit/parelmoer achtige stick die je gemakkelijk over je oogleden wrijft. Daar laat het een licht laagje achter, die de basis vormt voor je oogschaduw. Het laagje is een beetje stroef, waardoor het aanbrengen van de oogschaduw iets lastiger gaat. Het resultaat mag er echter zijn, de oogschaduw zit er mooi dekkend en gelijkmatig op.
 

Waar, met name op warme dagen, je oogschaduw nogal eens een eigen leven kan gaan leiden, en veelal eindigt in de lijntjes op en rond je ooglid, zorgt de Eye Shadow Base ervoor dat de boel keurig op zijn plaats blijft zitten. Onze oogschaduw bleef veel langer ‘vers’, en zag er na een lange dag nog vrijwel perfect uit. De 7,49 euro die deze stick kost lijkt misschien, zeker als je wat goedkopere oogschaduw gebruikt, een redelijke investering maar geloof ons: hij is het waard. Het product is namelijk erg zuinig in gebruik, en zorgt ervoor dat je nooit meer halverwege de dag je oogschaduw bij hoeft te werken. Deze gaat daardoor dus ook een stuk langer mee! Je koopt de GOSH Eye Shadow Base bij Kruidvat. 


www.esprit.nl