Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Go Magic Royal Crash Polish

Nagellak is hotter dan hot, en vormt meer en meer een onderdeel van je gehele look. Niet verwonderlijk dat er ook steeds meer keuze op dit gebied komt, met soms wel heel bijzondere introducties. Alessandro introduceerde onlangs Go Magic Royal Crash Polish en wij testten het met veel plezier voor je uit.

Het principe is simpel: breng de zilveren of gouden (afhankelijk van welk setje je gekocht hebt) nagellak aan, even laten drogen en dan de zwarte lak eroverheen. In eerste instantie zie je alleen nog maar zwart, maar al snel gaat deze laag op verschillende plekken barsten vertonen, en komt het zilver of goud erdoor heen. Het patroon dat ontstaat is van tevoren niet te voorspellen, al kun je een beetje helpen door variatie aan te brengen in hoe dik je de zwarte laag aanbrengt. Daarna nog een topcoat, die makkelijk aan te brengen is, zonder je patroon te verpesten, en klaar!

Deze Crash Polish zorgt ervoor dat je op een snelle en makkelijke manier je nagels kunt versieren: binnen 5 minuten ben je klaar, de nagellak droogt lekker snel. Het effect is opvallend, je nagels ogen alsof je er uren werk aan hebt gehad! De verkoopprijs van een setje (goud of zilver, zwart en topcoat) bedraagt 14,95 euro.