Beauty Favourites Getest

Getest: freshMinerals Lumizining Brush Powder

Een beetje glitter is, met de feestdagen in aantocht, natuurlijk nooit weg. Maar hoe breng je ze aan zonder helemaal onder te zitten? Hoe houd je het subtiel en stijlvol? Met de freshMinerals Mineral Lumizining Brush Powders!

Deze handige kwasten bevatten een mineraal poeder, dat via een handig doseersysteem (gewoon even op het knopje drukken) in de kwast, en zo weer op je huid terecht komt. Eén keer op het knopje drukken, en de kwast over de huid die je wilt laten stralen halen, zo simpel is het!

Wij testten de ‘Shimmer’ variant, een zacht geel poeder met een flinke glim, perfect voor je decolleté of wanneer je eens wilt uitpakken qua make-up. Je kunt ook kiezen voor ‘Sparkling’ (zacht roze) of Supershine (parelmoer). De kwast is zeer handig in gebruik, gaat superlang mee (per keer heb je maar weinig poeder nodig) en bevat een poeder dat goed op de huid blijft zitten, en dus niet je hele omgeving van glitters voorziet. Ook handig: ga je naar een feestje dan steek je hem zo in je tas, om halverwege de avond het glittergehalte nog wat op te voeren! Verkoopprijs: 29,95 euro.