Beauty Favourites Getest

Getest: Fresh Power Pastels van freshMinerals

De make-up van freshMinerals past met zijn zachte doch intense kleuren als je het ons vraagt het allerbest bij de lente. We keken dan ook uit naar de nieuwe voorjaarslook van dit 100% natuurlijk make-up merk.

Pasteltinten voeren de boventoon, met leuke opvallende (eveneens pastelkleurige) accenten van rood, roze en blauw om het geheel wat meer pit te geven. Wij testten drie ‘basisproducten’, die je niet mag missen om jouw lentelook vorm te geven.

De Triple Eyeshadow ‘Perfect Eyes’ (24,95 euro) bevat drie bij elkaar passende rozetinten. De middelste kleur gebruik je om je hele ooglid mee op te maken, de donkerste om de schaduw aan de buitenkant van je oog te maken en de lichtste om te highlighten. Zacht opgemaakte ogen zijn het resultaat, die je eventueel nog extra kunt accentueren met een contrasterend oogpotlood. De oogschaduw wordt geleverd met een kwastje waarmee je een en ander mooi op kunt brengen, maar mocht je de voorkeur geven aan een andere applicator (of je vingers) kan dat natuurlijk ook.

Typisch blozende lentewangetjes krijg je met de zachtroze Blush ‘Venice’ (19,95 euro), een pastelroze blush die prachtig ‘versmelt’ met de huid voor een supernatuurlijke look. De finishing touch is de Glamourous Lipgloss ‘U2’ (15,50 euro), een zeer lichtroze tint die je lippen zacht laat glanzen. De gloss maakt je lippen lichter dan zij eigenlijk zijn, en niet iedereen houdt daarvan. In dat geval kun je, om je natuurlijke look af te maken, natuurlijk ook kiezen voor een transparante gloss of een lipstick die qua kleur in de buurt komt van je eigen lippen.