Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Fresh Love is in the Air (freshMinerals)

Minerale make-up is hot, en freshMinerals weet minerale make-up producten ook nog eens zo te verwerken en verpakken dat iedereen er gemakkelijk mee overweg kan. De nieuwe voorjaarslook ‘Fresh Love is in the Air’ benadrukt dat nog maar eens.

Een minerale foundation aanbrengen is voor de meeste mensen niet zo makkelijk, het gaat om een los poeder tenslotte, maar freshMinerals heeft dat met de Minerals Foundation Powder Puff Top (29,95 euro) gemakkelijk gemaakt. De poederfoundation is zo verpakt dat deze er middels een ‘sponsje’ aan de bovenkant heel gedoseerd uitkomt, zodat je het zonder te knoeien, en heel gelijkmatig aan kunt brengen op je huid.

De foundation is minder dekkend dan veel vloeibare varianten, maar maakt de huid wel mooi egaal en zacht. Groot voordeel is dat de foundation gewichtsloos, 100% natuurlijk en beschermend tegen UV is, en dat is precies wat we in de voorjaarszon nodig hebben. Een zachte, verzorgde look, terwijl je huid alle ruimte krijgt om te ‘ademen’ en te genieten van het voorjaar.

In de freshMinerals Mineral Triple Eyeshadow ’Romance’ (24,95 euro) vind je 3 tinten oogschaduw, die perfect bij elkaar passen. Mooie, natuurlijke pasteltinten, van licht naar donkerder, zodat je een frisse, echte lentelook op je ogen aan kunt brengen. De oogschaduws zijn zeer kleurecht, what you see is wat you get, en hebben een fijne, niet overdreven glinstering. Je brengt de oogschaduw, mineraal poeder geperst in een blokje, handig aan met een kwastje.

De Glamourous Lipgloss ‘Spring Flowers’ (15,50 euro) is het laatste product uit deze lijn dat we getest hebben. De zalmroze lipgloss oogt heel natuurlijk, alsof je net een fruitig ijsje gegeten hebt, en daarmee heel verleidelijk. Makkelijk op te brengen en heerlijk zacht, de perfecte voorjaarslipgloss! Meer informatie en freshMinerals verkooppunten vind je op www.fresh-minerals.nl.