Beauty Fashion Favourites Getest

Getest: Eylure Bodytape

December is de tijd van de feestjes, van de feestjurkjes- en topjes ook. En je wilt dan misschien wel lekker wat huid tonen, je houdt wel graag de controle over wat er precies te zien is… Wij testten Eylure Body Tape voor je uit.
In 1 verpakking (6,99 euro) vind je 27 plakstrips, in 2 verschillende maten. Je kunt kiezen uit een rechthoekige strip of eentje die een lichte ronding heeft, maar net wat beter uitkomt qua kleding. De strips zijn transparant en flinterdun, en hechten goed aan zowel huid als textiel. Wij gebruikten ze om een paar hardnekkig afzakkende schouderbandjes op de plek te houden, en dit werkte prima. Ook een topje dat de neiging had steeds iets lager dan gewenst te gaan hangen, en zo net iets meer decollet√© te tonen dan wenselijk, hielden we met de strips op zijn plek. Aanbrengen vlak boven de bh, topje ‘vastplakken’ en we konden zelfs opeens weer buigen zonder te koop te lopen!

Na gebruik zijn de strips weer makkelijk los te maken, zonder je kleding te beschadigen of huid aan te tasten. Wij zeggen: altijd in huis hebben!