Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Etos Hypo Allergeen mascara

Snel last van rode of geïrriteerde ogen? Draag je contactlenzen? Dan weet je vast hoe lastig het is om een geschikte mascara te vinden. Zeker als je daaraan ook nog eens eisen stelt, zoals een mooi resultaat en een beetje betaalbare prijs. Etos introduceert een Max Volume Hypo Allergeen mascara die ruimschoots aan die eisen voldoet.

Allereerst de prijs. Die bedraagt slechts 3,99 euro. Nee, dat is geen typefout, de mascara is echt spotgoedkoop. Ook met het resultaat zit het volgens Etos wel goed. De wimperhaartjes blijven niet alleen zacht en soepel, maar krijgen bovendien stuk voor stuk extra volume. De mascara is hypoallergeen getest en parfumvrij, en zou voor veel vrouwen dus problemen met rode ogen moeten voorkomen.

Of dat bij jou ook het geval is, dat durven we niet te zeggen. Ieder oog is anders, en stoffen waar de een heftig op reageert kunnen bij de ander prima getolereerd worden. Wat we wel kunnen zeggen is dat de mascara bij ons zijn beloftes meer dan waarmaakte, ook op het gebied van volume. Heb je snel last van rode ogen, en moeilijk mascara verdragen dan zouden we je dus zeker aanraden deze nieuwe introductie eens te proberen. Voor de prijs hoef je het niet te laten!