Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Etos Long Lasting Foundation

Etos introduceerde onlangs een Long Lasting Foundation voor een wel heel prettige prijs. Een flesje van slechts 6,99 euro (t/m 13 november 2011 5,24 euro) wordt je de hele dag een egale, stralende teint beloofd. Dat wilden wij wel eens zien!

De flacon is erg basic, van zilvergrijs kunststof met doorzichtige stickertjes erop. Niet om direct opgewonden van te worden, maar natuurlijk draagt deze verpakking ook bij aan de lage prijs. Door de flacon kun je de kleur van de foundation niet zien, dus test deze goed in de winkel.

De foundation is redelijk dun van samenstelling, dus let op dat je niet te hard in het knijpflesje knijpt, want dan loopt er al snel te veel uit. Vervolgens breng je de foundation aan met je vingers of met een foundation kwast, wat door de dunne samenstelling juist weer heel gemakkelijk en egaal gaat. De foundation is behoorlijk dekkend, bij lichte rode vlekjes heb je geen concealer nodig, erg prettig. Ondanks deze dekking blijft het effect natuurlijk, en ziet je huid en gezond, verzorgd en egaal uit.

Het effect zou tot 16 uur moeten aanhouden. Wij poederden de foundation licht af met een transparant poeder, en gingen een gewone werkdag tegemoet. De foundation deed prima zijn werken, en bleef heel de dag mooi dekkend. Hinderlijke glim kreeg nauwelijks een kans, waardoor de verzorgde look heel de dag aanhield.

Etos Long Lasting Foundation is in zijn prijscategorie een absolute aanrader, een aangename verrassing: goede producten hoeven niet duur te zijn.