Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Etos Effect Nails en Cracking Top Coat

Je nagels vormen tegenwoordig een onderdeel van je complete look, en dat zie je terug in de winkels. Wat een hoop mooie producten en opvallende kleurtjes zijn er te koop! Etos pakt speciaal voor de feestdagen uit met een Effect Nails nagellak en Cracking Top Coat, die prima te combineren zijn.

Er zijn (tijdelijk!) drie nieuwe kleuren Effect Nails nagellak (goud/oranje, zwart en groen), die een bijzondere glans en door licht en beweging schijnbaar steeds veranderende kleur hebben. Daaroverheen breng je 1 van de 3 eveneens tijdelijk verkrijkbare Cracking Top Coats (zwart, wit of rood) aan.

Wij gingen voor de combinatie groen (Effect Nails) en rood (Cracking Top Coat). Misschien niet zo voor de hand liggend, maar natuurlijk wel de ├ęchte kerstkleuren. Het resultaat mocht er meer dan zijn. De groene onderlaag is mooi metallic, donker mosgroen. De rode bovenlaag ‘crackt’ (mits in 1 snelle beweging aangebracht) mooi open, en geeft net wat extra (bordeaux)rode accenten.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, met een verkoopprijs van 1,99 (Effect Nails) en 3,99 euro (Cracking Top Coat) zijn dit prima nagellakjes om speciaal voor de feestdagen aan te schaffen, en eens lekker uit te pakken!