Beauty Favourites Getest

Getest: Estée Lauder Sumptuous Bold Volume Waterproof mascara

Estée Lauder verwent ons dit voorjaar met maarliefst 3 nieuwe mascara’s. Onder de noemer ‘Sumptuous Bold Volume Lifting’ worden er tegelijkertijd een Black, Bold Black (limited edition) en Waterproof mascara geintroduceerd, waarvan wij de laatstgenoemde aan een test hebben onderworpen.

Sumptuous Bold Volume Lifting staat voor een mousse-achtige formule, lichtgewicht, die zelfs dunne wimpers kan veranderen in weelderig, krullende exemplaren. En, heel belangrijk: zonder klontjes!

De mascara heeft een redelijk grof borsteltje, dat echter zodanig is vormgegeven dat de kans op klonters inderdaad minimaal is. Eén laagje zorgt voor geaccentueerde, maar nog wel wat ‘ielige’ wimpers. Een tweede laagje zorgt ervoor dat je wimpers er perfect uit zien: mooi zwart, lang en met veel volume. Wimpers die je niet over het hoofd zien! Ook de ‘waterproofheid’ is dik in orde. Een flinke regenbui kan deze mascara absoluut aan, en ook een beetje wrijven aan je ogen zorgt er niet meteen voor dat je er als Dracula’s bruid uitziet. Met een verkoopprijs van 24 euro misschien niet de allergoedkoopste, maar zeker wel een van de betere mascara’s die wij getest hebben.