Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Estée Lauder Pure Color Long Lasting

Estée Lauder introduceert deze maand de nieuwe Pure Color Lipstick, zowel in een ‘Pure Color Crystal’ (stralende kleuren) als in een ‘Pure Color Long Lasting’ variant. En die laatste hebben we voor je uitgetest!

Er zijn 22 nieuwe long lasting kleuren (25 euro per stuk), waarbij je kunt kiezen tussen varianten met of zonder shimmer.

What you see is what you get, zo geldt voor de kleur. De lipsticks hebben een intense kleur, die op de lippen dezelfde tint geeft als in de lipstick. Vanwege deze uitgesproken kleuren, zeker in de varianten zonder shimmer, is het wel zeer raadzaam om goed te kijken welke kleur het best bij je huid past natuurlijk.

De formule is zeer zacht, dit in tegenstelling tot veel andere longlasting lipsticks, die tegenwoordig nogal eens synoniem staan aan huiduitdrogende kleurstoffen. Daar is in dit geval echt geen sprake van, je lippen zien en voelen gezond en zacht, met een fijne, natuurlijke zoete geur. De kleuren houden lang aan, al merk je in de loop van de dag dat het echt alleen de kleur, en niet meer het zachte gevoel is dat je lippen bedekt.

In het uitgebreide kleurengamma vind je met gemak een kleur die goed bij je past, met name de liefhebbers van roze en rode tinten hebben volop keus. Een goede, verzorgende lipstick die weinig afgeeft en je lippen heel de dag gekleurd houdt: een aanradertje.