Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Estée Lauder Pure Color Gloss

Estée Lauder introduceert deze maand een nieuwe lipgloss, Pure Color Gloss. Veel intense kleur, veel glans, gezondere lippen en, heel belangrijk, niet plakkerig!

Pure Color Gloss is er van nude tot rood en paars, en in drie verschillende ‘finishes’. ‘Shine’ staat voor kleur en gloss, ‘Shimmer’ voor weerspiegelende glans met schittering en ‘Sparkle’ voor ultra-hoogglans met een opvallende metallic fonkeling. Uit deze laatste serie testten wij een exemplaar in de tint Raspberry Pop, een paars-roze explosie van glans.

De gloss brengt makkelijk aan en al is de kleur transparant, het effect en de kleur zijn duidelijk zichtbaar op je lippen. Intens roze worden ze, een opvallende doch natuurlijk ogende kleur, met een mega gloss en fonkeling. Wow! Alsof je net je tanden in een sappige, roze vrucht heb gezet. Heftig, maar zeker niet te opvallend of ordinair, een mooie manier om het accent op je lippen te leggen en ze zelfs wat voller te laten lijken. Helemaal plakvrij is de gloss niet, al plakken je lippen ook weer niet enorm aan elkaar, we hebben op dat gebied wel eens beter gezien, maar storend is het niet.

Pure Color Gloss is een lekkere volle, stevige gloss met échte kleuren, die je op je lippen ook daadwerkelijk terugziet. Door de verschillende finishes (heel slim!) en het grote aantal kleuren zit er altijd wel eentje naar jouw smaak bij. Verkoopprijs: 22,50 euro.