Beauty Favourites Featured Getest

Getest: essence nail fashion stickers

Je nagels snel eruit laten zien alsof je er uren op hebt zitten ploeteren? Kwestie van een sticker erop plakken! Nagelstickers zijn niet nieuw, maar de essence studio nails nail fashion stickers wel!

Deze ‘gel look’ stickers zijn deels transparant, en voor een extra leuk effect dus ook prima over gekleurde nagellak aan te brengen. Je kunt kiezen voor een dierenprint, kantmotief of zelfs stickers met graffiti letters! Wij gingen aan de slag met de dierenprint.

De stickers zitten luchtdicht verpakt per 14 stuks, zodat je de maten kunt kiezen die het best bij jouw nagels passen. Eerst maak je je nagels schoon, bijvoorbeeld met aceton, om voor een goede hechting te zorgen. Kies daarna de juiste maat sticker, en plak deze (en probeer daarbij de plaklaag zo min mogelijk aan te raken) op de nagel. Goed aanduwen en glad strijken, en vervolgens de restjes die boven je nagel uitkomen (de stickers zijn niet al te lang, dus niet geschikt voor heel lange nagels) afknippen en even voorzichtig het randje vijlen.

Het effect is super, en zeker over gekleurde nagellak best spectaculair. Hoe lang de stickers blijven zitten hangt erg af van wat je met je handen doet. Pas je een beetje op met vocht, zeep, schoonmaakmiddelen etc. kun je best een flink aantal dagen redden. De stickers verwijderen doe je door ze er simpelweg af te peuteren, en evt restjes te verwijderen met nagellakremover.

Net als alle producten van essence zijn ook deze stickers zeer vriendelijk qua pijs: al voor 1,99 euro koop je een setje bij Kruidvat!