Beauty Favourites Featured Getest

Getest: essence make-up to match

Als een foundation slechts 3,99 euro kost, kan dat dan wel goed zijn? In het geval van essence hoef je daar eigenlijk niet aan te twijfelen, dit budgetmerk staat bekend om zijn goede kwaliteit. Wij probeerden eens uit of dat voor de nieuwe make-up to match foundation ook geldt.

De foundation lijkt bij het aanbrengen erg licht, bijna wit op de huid, maar bij het verspreiden komt het pigment vrij, en blijkt de foundation bijna ‘op te gaan’ in de huid. Een licht transparante, en dus niet vreselijk dekkende foundation om je huid net wat egaler en verzorgder te maken, zonder direct een ‘make-up effect’ te geven. Voor een naturelle, verzorgde look, ideaal voor de lente en zomer, waarin je meestal helemaal geen dekkend product nodig hebt.

Make-up to match is er in drie tinten, dat lijkt vrij weinig voor een foundation, maar doordat de tint zo transparant is, en zich daardoor min of meer aanpast aan je huidskleur zijn meer tinten ook niet nodig. De foundation bevat geen parfum of olie, en geeft je huid een mooie, zachte uitstraling. Een prima koop, zeker voor die 3,99 euro: een koopje!