Beauty Favourites Getest

Getest: Dove Purely Pampering

De tijd dat je alleen onder de douche stapte om schoon te worden ligt achter ons. Douchen is nu een echt verwenmomentje voor jezelf, zeker met de nieuwe Dove Purely Pampering producten.

De nieuwe douchecrèmes verwennen lichaam én geest. Zalig zijn de geuren, zo lekker dat we tussen de twee varianten niet eens kunnen kiezen welke nu onze favoriet is. De zoete, warme, romige geur van vanille in de Sheaboter & Vanille variant, of toch de fijne kokos en jasmijn geuren in de Kokosmelk met Jasmijnblaadjes variant?

Wat beide douchecrèmes gemeen hebben is dat ze naast fijn ruiken, ook nog eens perfect voor je huid zorgen. Dat voel je al bij het gebruik: waar andere doucheproducten zo van je huid af ‘lopen’, is het met de Purely Pampering producten eerder alsof je een luxe crème aanbrengt. Dik en romig, heerlijk! Maar ook na het afspoelen zie je duidelijk verschil: insmeren met een bodyproduct is meestal niet meer nodig, want je huid voelt heerlijk zacht en soepel aan.

Luxe producten worden extra fijn als ze ook als zodanig verpakt zijn. En daarom kun je de Dove Purely Pampering producten niet alleen los (3,49 voor 250 ml, 5,69 voor 500 ml) kopen, maar ook in mooie geschenkverpakkingen. Onze favoriet is de Purely Pampering Pink Box (10,99 euro), waarin je beide producten aantreft, samen met luxe Dove sloffen. Dat wordt genieten!