Beauty Getest

Getest: Decléor Gelée Démaquillante Yeux

Met de komst van steeds ‘longlastender’ make-up, ook voor op de ogen, wordt het verwijderen ervan steeds lastiger. Vervelend, want we hebben over het algemeen geen zin om danwel een kwartier bezig te zijn voor we gaan slapen, maar ook niet om wakker te worden met zwarte klodders in de ooghoeken. Met andere woorden: gezien de huidige make-uptrends wordt een goede oogmake-up remover steeds belangrijker.

Décleor weet dat, en introduceert Gelée Démaquillante Yeux. Een remover gel die in één beweging alle make-up rond je ogen verwijdert, maar tegelijkertijd zeer mild is (zeer geschikt voor de meest gevoelige ogen en contactlensdragers) én fungeert als verzorgingsproduct. Kamille, oranjebloesem, korenbloem en pro-vitamine B5 zorgen voor een verzachtende, verkoelende en vooral verzorgende gel.

Natuurlijk wilden wij dit wonderproduct wel eens testen, waarbij we direct positief gestemd raakten door de gelformule. Deze blijft op het watje liggen en is makkelijk te doseren, wat gedoe en troep voorkomt. Daarnaast is de belofte dat het product bij uitstek geschikt is voor gevoelige ogen meer dan terecht: niet eerder troffen wij een oogmake-up remover die zo ‘zacht’ aanvoelde en de ogen totaal niet irriteerde. Ook het verzorgende effect is een absolute hit: na afloop voelt de huid rond de ogen aan alsof je er net een verzorgende crème op hebt gesmeerd, zonder vettig te zijn. Ook de belangrijkste taak, het verwijderen van make-up, gaat de Gelée Démaquillante Yeux goed af, al is het met waterproof mascara wel even poetsen. Al met al een prima product, die zijn 23 euro tot op de cent waard is.