Beauty

Getest: de vernieuwde Tea Tree lijn van The Bodyshop

De Tea Tree lijn van The Bodyshop kenden we natuurlijk al een tijdje, en is zeker bekend onder een ieder die regelmatig of incidenteel last heeft van een vette of onzuivere huid. Nu is deze lijn vernieuwd, en stonden wij natuurlijk klaar om een aantal producten te testen.
De vernieuwde lijn bevat nu een drievoudige melange van actieve ingrediënten: biologische tea tree-olie, tamanu-olie en citroen-tea tree-olie. Deze combinatie zorgt ervoor dat de huid diep wordt gereinigd en tot rust gebracht, terwijl er ook aan de vochtbalans wordt gewerkt. Veel andere producten tegen puistjes en onzuiverheden drogen de huid flink uit, maar na een aantal dagen testen van de Tea Tree lijn kunnen we zeggen dat dat hier absoluut niet het geval is.
De Blackhead Exfoliating Wash (9 euro) die wij hebben getest, is speciaal bedoeld om je huid te ontdoen van mee-eters. Naast de eerder genoemde ingrediënten is deze gezichtsreiniger uitgerust met abrikozenpitkorreltjes, die mild doch effectief scrubben, en schietwilgextract dat verfrissend werkt en de poriën wat doet verkleinen. De Skin Clearing Lotion (9 euro) breng je overdag aan. Hij wordt volledig opgenomen dooe de huid, waar de ingrediënten goed hun werk kunnen doen. Je huid wordt verzorgd, terwijl onzuiverheden worden tegengegaan. Prettige extra: de poeder bestanddelen die je huid licht matteren, en heel de dag glimmen tegengaan. Fijne dagelijkse verzorging voor iedereen waarvoor een reguliere dagcrème al snel te vet is.

Onze favoriet is de Blemish Gel (7 euro). Heb je een vervelend puistje, stip het dan aan met dit wonderstickje en laat het zijn verkoelende, uitdrogende werk doen. Je puistje gaat al snel minder gloeien en zal rustig verdwijnen. Echt zo’n product om altijd op zak te hebben!


Banner 468x60