Beauty Favourites Getest

Getest: Clinique Vitamin C Lip Smoothie

De naam Lip Smoothie, gevonden in de nieuwe voorjaarsmake-up collectie van Clinique, maakt ons nieuwsgierig. We zien een lekker smeuige, zoete en romige gloss voor ons, die de lippen soepel houdt en bijna om te snoepen zo lekker is.

Hoogste tijd voor een test dus! De Clinique Vitamin C Lip Smoothie (16,50 euro), zoals dit product volledig heet, wordt geleverd in een ‘pen’ met aan het uiteinde een kwastje. Draai aan de onderkant en de smoothie komt door het kwastje heen naar buiten, klaar om aan te brengen. De kleur is subtiel met een lichte gloss, de ‘Pink Me Up’ tint die wij testten deed qua kleur en textuur denken aan een ├ęchte aardbeien smoothie.

Waar de trend in gloss ‘licht, luchtig en niet plakkerig’ lijkt te zijn, is de Lip Smoothie juist heerlijk vol, verzorgend en ja, ook wat plakkerig. Het voordeel hiervan is dat je lippen heel de dag lekker verzorgd blijven aanvoelen, ideaal bij guur weer dus, wanneer je lippen wel een extra beschermlaagje kunnen gebruiken. De vitamine C en antioxidanten verzorgen en beschermen je lippen nog eens extra, zodat deze Lip Smoothie een echte weldaad voor je lippen is.