Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Clarins Cotton Flower Palette Colector Yeux

In het Palette Colector Yeux (34,50 euro) uit de Cotton Flower voorjaars make-up collectie van Clarins vind je 4 tinten oogschaduw die perfect op elkaar zijn afgestemd. Van een lichte tint (stralend wit) om te gebruiken in de binnenste ooghoek, via zilvergrijs en lila naar nachtblauw.

De oogschaduws bevatten een lichte glitter en zijn naar behoefte en voorkeur licht of juist wat meer dekkend aan te brengen. Het effect is langhoudend, en hoera, zelfs na een hele dag hadden wij na een kleine test geen last van ophopingen oogschaduw in het ‘knipperrimpeltje’ bovenaan ons ooglid.

Extra handig is de eveneens in het doosje aanwezige blauwe eyeliner. De crèmeachtige structuur is handig aan te brengen met het fijne penseeltje, het effect is eveneens langhoudend.

Met dit palette van Clarins heb je verschillende modetinten in 1 keer te pakken en kun je eindeloos combineren en uitproberen. Een lichtere look voor overdag is makkelijk aan te brengen, en als het avond valt ga je voor wat extra donkere accenten. Ons oordeel: een echt ‘hebben, hebben, hebben!’ doosje in een prachtige luxe, stevige uitvoering.