Beauty Celebs

Getest: Christina Aguilera by Night

Een beetje celebrity heeft tegenwoordig een eigen geur, maar de kwaliteit is vaak ver te zoeken. Zoete, goedkope geuren die vaak vooral goed scoren bij jeugdige fans en vaak al weer snel uit de schappen verdwijnen.
De geur van Christina Aguilera viel ons echter bij de introductie al direct positief op. Zoet, en goedkoop qua prijs, maar zeker niet goedkoop qua geur! We waren dan ook erg benieuwd naar de onlangs geintroduceerde opvolger, Christina Aguilera by Night.
De Eau de Parfum is gestoken in dezelfde flacon als de eerste geur, maar dan in een donkerdere uitvoering. Zwart en rood voeren de boventoon, en dat is niet toevallig. Rood is Christina’s favoriete kleur. Hij staat voor passie en warmte, waatdoor vrouwen er sexy uitzien en zich ook zo voelen, aldus Christina.

De geur is zwoel, verleidelijk en herkenbaar, met veel vanille en oriĆ«ntaals fruit. Mooi opgebouwd, waardoor de geur tijdens het dragen steeds lekkerder en ‘warmer’ gaat ruiken. Wederom een topgeur dus, tegen een topprijs: de Eau de Parfum begint bij 17,00 euro, o.a. te bestellen via Parfumerie.nl


Omoda Schoenen 468 x 60