Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Bruno Banani Made for Women

Bruno Banani introduceerde eerder al een aantal succesvolle geuren voor dames en heren, stuk voor stuk herkenbaar aan de sexy, ondeugende en speelse uitstraling. Made for Woman is de nieuwste Eau de Toilette.

Made for Woman is de vrouwelijke tegenhanger van de reeds bestaande Made for Men. Een geur voor de ‘jagende’ vrouw, die een man wil verleiden. Vrouwelijk, maar bovenal zoet, met o.a. bramen, perzik, ananas en een vleugje amber. Een klein beetje ‘pit’ komt bovendrijven als je de geur wat langer draagt, maar wat overheerst zijn toch de verschillende fruitnoten.

De flacon is versierd met een leuk zilverkleurig armbandje, dat om de hals is bevestigd. Besluit je deze niet te gaan dragen, maar als decoratie voor de flacon te gebruiken, zul je hem er wel iedere keer vanaf moeten halen als je de geur wilt gebruiken, want hij is precies onder het sprayknopje bevestigd, dat hierdoor niet ingedrukt kan worden. Da’s een tikkie onhandig, maar voor de 17 euro (20 ml, er zijn ook flacons van 40 en 60 ml verkrijgbaar die respectievelijk 25 en 35 euro kosten) die de geur kost krijg je absoluut waar voor je geld. Een mooie, scheve, flacon, een opvallende geur en het armbandje: een prima combi.