Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Boudoir Secrets van TEEEZ

Laten we duidelijk zijn: de make-up van TEEEZ trendy cosmetics kies je niet omdat je je grijze muislook wil perfectioneren. TEEEZ staat namelijk voor kleur, voor opvallende, trendy make-up producten in regelmatig wisselende collecties.

Wij werden blij van de vormgeving van de nieuwe Boudoir Secrets lijn. De verpakkingen zijn versierd met klassiek Frans aandoende tafereeltjes en lekker veel pracht en praal. Leuk om naar te kijken, en dat met verkoopprijzen die lopen van 4,79 tot 6,79 euro. Tijd voor een kleine test!

In de collectie vind je vier verschillende producten, allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo is er de Bold Eyeliner Pencil, in maar liefst 12 kleuren. Je kunt gaan voor veilig zwart, dat door de romige structuur en goede kleurechtheid al behoorlijk heftig is, maar nog leuker is het om te kiezen voor een opvallende tint, zoals de heftige koper/oranje kleur. Combineer ze met elkaar voor een super opvallende look.

Je ogen maak je af met 1 van de mascara’s. Onze aanrader voor regenachtige dagen is de waterproof variant. Even wennen met het bijzonder gevormde borsteltje, maar dan heb je lekker volle wimpers die tegen een regebuitje kunnen. Ook erg mooi: de Full & Flirty volume mascara in de opvallende doch stijlvolle mosgroene tint. Aanrader als je eens wat anders wilt.

Je lippen hul je met deze lijn in prachtige pastels. De French Kiss Lip Gelée is er in 10 tinten, die je lippen stuk voor stuk een verleidelijke wet look geven. Zuinig in gebruik, en kleurechter dan vele andere glosses.

De nagels vormen de finishing touch, met de Couture Nail Lacquer kun je je nagels een bijna gelachtig, intens gekleurd en glimmend laagje geven. De bordeauxrode tint is onze, heftig gekleurde, favoriet. Aanbrengen gaat egaal en streeploos, drogen gaat snel.

Boudoir Secrets is een zeer complete, betaalbare lijn voor iedereen die graag de trends volgt, en niet bang is om voor kleur te kiezen. Van ons had er, om het helemaal af te maken, nog wel een oogschaduw in de collectie mogen zitten, al kun je met de verschillende kleuren Bold Eyeliner Pencil ook al heel wat bereiken.