Beauty Getest

Getest: Black Velvet Apricot Body Butter

We showden hem al in onze Koud hè themaproductie, Black Velvet Apricot Body Butter van The Body Shop. Deze Body Butter komt uit de dit jaar geintroduceerde Black Velvet Apricot lijn, op basis van sappig abrikozenpruim, waarin je o.a. ook een Shower Nectar, Lip Balm en Frosted Shimmer Lotion aantreft.
De verpakking is mooi chique en hip, met veel zwart en nachtblauw. De Body Butter is heerlijk romig en rijk van structuur, precies wat je huid in de winter nodig heeft. Er is gebruik gemaakt van o.a. sheaboter en cacaoboter, wat de Body Butter die mooie stevige structuur geeft.

Vanwege deze structuur trekt het product niet heel snel in je huid, het laat echt een zacht laagje achter. Misschien vervelend op je handen, maar heerlijk op de rest van je lijf. Vooral na het douchen of badderen kun je je huid hiermee lekker insmeren, zodat deze nog urenlang zacht en soepel aan blijft voelen. De Body Butter is goed geparfumeerd: het laat een subtiele ‘waas’ achter, maar gaat geen conflict aan met je parfum. Een heerlijk winters product om je huid iedere dag goed mee te verwennen. Verkoopprijs: 15 euro.