Beauty

Getest: Biodermal Intensief Verkoelende Aftersun

Met de zomer in aantocht, en de zon die zijn best doet, is ook de tijd aangebroken om goede zonneproducten in huis te halen. Het is belangrijk je huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon, maar ook om hem na het zonnen een beetje te verwennen en af te laten koelen. Met de aftersun die wij deze week mochten testen lukt dat absoluut!

Biodermal Intensief Verkoelende Aftersun is de eerste aftersun die gemaakt is om in de koelkast te bewaren. En da’s precies de plek waar je het liefste in zou kruipen als je flink verbrand bent… Maar ook als je niet verbrand bent kan je huid na een dagje zon strak, warm en gloeierig aanvoelen en is verkoeling meer dan welkom. Na één van de afgelopen zonnige dagen togen wij dan ook enthousiast richting koelkast: kom maar op met die verkoeling!

Het eerste effect laat zich raden: een aftersun die een paar dagen in de koelkast heeft gestaan is lekker koud, en verkoelt dus zonder problemen. Maar ook nadat het eerste ‘schokeffect’ is uitgewerkt blijft het frisse gevoel op de huid aanwezig. Alsof je net een frisse douche hebt genomen om de warmte uit je lijf te halen. Om te zien of de aftersun zijn verkoelende werking uitsluitend aan de koelkast te danken heeft namen wij ook een kleine test af terwijl het flesje niet gekoeld was. Het effect was, logischerwijs, minder extreem, maar nog steeds zorgde de aftersun voor een lekker fris gevoel.

Biodermal Intensief Verkoelende Aftersun kost 12,95 euro en is te koop bij de drogist, o.a. Drogisterij.net.