Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Biodermal Anti Age 30+

Dat je de huid van een twintiger heel anders moet verzorgen dan die van een dertiger, veertiger of vijftiger, dat is logisch. Iedere leeftijd vraagt om een andere aanpak, en dus pakt Biodermal het goed aan, met Anti Age verzorging per leeftijdsgroep.

In de nieuwe Anti Age lijn kun je kiezen tussen 30+, 40+, 50+ en 60+. Iedere categorie heeft zijn eigen dagcrème en nachtcrème, en daarnaast is er in deze lijn nog een oogserum dat voor iedere leeftijd geschikt is. Wij hebben, overeenkomstig onze leeftijd, de 30+ producten voor je uitgetest.

De huid van een dertiger begint zichtbaar de eerste tekenen van huidveroudering te tonen. Fijne lijntjes, de eerste rimpeltjes: het valt niet meer te ontkennen dat ‘het verval’ is ingetreden. De Biodermal Anti Age 30+ dagcrème is er speciaal voor gemaakt om dit proces minder heftig toe te laten slaan.

Ten eerste heeft de dagcrème een SPF15 en UVA bescherming. Wetende dat de zon een grote bron van huidveroudering is, is het goed je huid hiertegen te beschermen. Verder is het product vooral gericht op intensieve hydratatie en fijne lijntje minder zichtbaar laten worden. Dat werkt, want na gebruik voelt je huid heerlijk soepel en ziet deze er glad uit. Niet vet, of glanzend, maar gewoon goed verzorgd en gezond.

De nachtcrème lijkt iets rijker, maar is allesbehalve verstikkend of dik. Fijn, want op deze leeftijd heb je nog geen vreselijk ‘vol’ product nodig. Ook hier gaat het weer vooral om hydrateren, en het herstellen van de huidbarrière, zodat de huid de volgende ochtend beter is opgewassen tegen alle invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn aan de nachtcrème ook antioxidanten en Vitamine E toegevoegd, die je huid beschermen tegen veroudering.

Beide producten zijn prettig in gebruik, betaalbaar (16,95 euro per pot) en prima geschikt voor de huid van de dertiger. Prettig dat Biodermal door deze onderverdeling zo goed aangeeft welk product je in welke leeftijdsklasse moet kopen, want er zijn genoeg dertigers die zich op producten storten die danwel voor een jongere huid (vaak te agressief tegen onzuiverheden en onvoldoende hydraterend), danwel voor een oudere huid (veelal te ‘rijk’ of bedoeld om problemen aan te pakken waar de dertiger nog geen last van heeft) bedoeld zijn. Enige nadeel? Dat ’30+’ op je crème is best confronterend, iedere ochtend en avond in de badkamer…

Wil jij je leven lang gratis Biodermal Anti Age producten gebruiken? Nog tot en met 2 oktober kun je je daarvoor opgeven via www.biodermal.nl/lang-leve-je-huid/