Beauty Getest Health

Getest: Bio-Oil

Wij zijn dol op multi-functionele producten. Wij zijn helemaal dol op betaalbare multi-functionele producten. Bio-Oil valt, met zijn 11,95 euro in die categorie. Het helpt tegen littekens, striae, een ongelijkmatige teint en een uitgedroogde huid, waar we allemaal wel eens mee te maken hebben, en wordt wereldwijd met veel succes toegepast.

Het Red Cross Children’s Hospital in Kaapstad bijvoorbeeld gebruikt het succesvol bij het behandelen van littekens na brandwonden. En ook Oprah Winfrey is er dol op vernamen wij. Dan moet het wel goed zijn, toch? Wij namen de proef op de som.

De Bio-Oil komt in een klein flesje, maar gaat doordat je er steeds maar een drupje of wat van nodig hebt lang mee. De olie is 100% natuurlijk, en bevat naast o.a. Lavendel, Rozemarijn, Kamille en Calendula ook een (in het laboratorium nagemaakt) stofje dat (water)vogels afscheiden, om hun verendek optimaal waterafstotend te maken. Hierdoor wordt de olie makkelijk opgenomen in de huid waar het zijn werk kan doen, zonder een vettig laagje achter te laten.

Wij testten het product op (kleine) littekentjes, wat striae en uitgedroogde rode plekjes. Na een aantal dagen trouw aanbrengen verbeterde de huidstructuur, waardoor alle ‘onregelmatigheden’ minder zichtbaar werden. De olie verzorgt de huid erg intensief, zodat deze zich beter lijkt te kunnen herstellen. Een handig wondermiddeltje om altijd in huis te hebben dus!

Online te bestellen via DeOnlineDrogist.nl en Drogisterij.net