Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Aveda Eye Shadow Transformer

Aveda introduceert haar nieuwe make-up voor deze zomer, en in de collectie troffen we een wel heel bijzonder product aan. Color Options Eye Shadow Transformer (24,90 euro) is een klein flesje, geleverd met een penseeltje, dat je oogschaduw doet veranderen in een eyeliner of een intense, crèmige oogschaduw. Een perfect product om je ogen op te laten vallen dus!

Wij probeerden de Eye Shadow Transformer uit in combinatie met 1 van de nieuwe tinten Petal Essence Eye Color Trio (24,50 euro), die handig met 3 bij elkaar passende kleuren in 1 oogschaduwtablet worden geleverd. Er zijn dit seizoen 9 kleurcombinaties, onze favoriet is de koele Plum Mist.

De donkerste tint van dit pallet is al erg intens, om het effect van de Eye Shadow Transformer te testen nemen we dan ook de middeltse, wat neutralere tint. Aangebracht zonder Eye Shadow Transformer wordt deze mooi zachtgrijs op de huid, een mooie basiskleur voor op je hele ooglid. Wanneer we 2 druppeltjes van de transformer op het bijgeleverde kwastje aanbrengen, en daarna door de oogschaduw gaan, is de kleur vele malen donkerder en intenser. Een verschil van dag en nacht!

Om de oogschaduw als eyeliner te gebruiken heb je naar onze mening een wat kleiner penseeltje nodig, het meegeleverde is daarvoor te grof. Wat echter wel erg leuk is, is dat je met de transformer erbij eigenlijk niet 3, maar 6 kleurtjes in je pallet hebt zitten om te combineren. Zo kun je je ogen flink laten knallen met een combinatie van met/zonder transformer gebruikte grijstint, probeer het maar eens uit!

Wij zijn bijzonder enthousiast over de Eye Shadow Transformer, en alle mogelijkheden die deze biedt. Je favoriete oogschaduwkleur gebruiken als intense, opvallende eyeliner, of spelen met lichte en donkerdere tinten van 1 en dezelfde kleur oogschaduw: probeer maar raak!