Beauty Getest

Getest: Ariane Inden Skin Perfume

Als je allergisch bent voor veel geur-en kleurstoffen in cosmetica producten, dan heb je tegenwoordig gelukkig genoeg keuze wat betreft hypo-allergene varianten. Een veelgehoorde klacht is echter wel dat deze een naar, beetje medisch luchtje hebben. De oplossing: het product mixen met een hypoallergeen parfum. Maar vind dat maar eens…

Nou, dat deden wij! In het assortiment van Ariane Inden om precies te zijn. Zij onwtikkelden Skin Perfumes, zachte hypoallergene luchtjes die ook door mensen met een allergie gedragen kunnen worden. Je kunt ervoor kiezen het te dragen als een gewoon parfum, maar mengen met bijvoorbeeld een hypoallergene bodylotion is ook goed mogelijk.

Een hypoallergeen luchtje, het kan haast niet anders dan dat ergens in de verte toch minimaal nog een beetje medisch of muf ruikt? Nee, zo luidt ons oordeel. Sterker nog: de Skin Perfume SKIN die wij mochten testen staat zelfs hoog in ons favoriete luchtjes-lijstje van de afgelopen tijd. Zacht, een tikkie poederachtig en na het aanbrengen steeds lekkerder gaan geurend: wij, totaal niet allergisch aangelegd, zijn zwaar verslaafd aan SKIN.