Beauty Favourites Getest

Getest: Andrélon Nachtwonder Intensieve Nachtconditioner

Een haarmasker is goed voor je haar, maar kost altijd wel erg veel tijd. Tien minuten intrekken is geen uitzondering, en daar heb je voor of tijdens het douchen nou niet altijd zin in. Andrélon bedacht een oplossing: een nachtconditioner. Deze kun je aanbrengen voor je naar bed gaat, en rustig weer uitspoelen als je wakker bent. Over 2 vliegen in 1 klap gesproken!

Nu wil je met de conditioners die wij kennen echt niet in je bed gaan liggen, wat een plakkerige troep zou dat worden! Het Andrélon Nachtwonder Intensieve Nachtconditioner belooft echter direct in je haar te trekken en niet vet te zijn. Tijd voor een kleine test!

De conditioner, redelijk dun maar wel romig, breng je gemakkelijk aan. Binnen een paar minuten is deze inderdaad in je haar getrokken, waardoor je haar wel iets ‘vettiger’ lijkt, maar bang voor sporen op je kussen hoef je niet te zijn. Na een nachtje slapen roken we aan ons kussen wel licht de geur van de conditioner, maar zagen we absoluut geen sporen ervan. Dan je haar. Dat kun je na het nachtje slapen gewoon wassen, en het resultaat daarna viel ons niet tegen. Niet zwaar of slap, wat met een maskertje of zware conditioner nog wel eens wil gebeuren, maar zacht en vooral soepel vallend haar. Een aanrader dus, te koop voor 3,99 euro.