Beauty Getest

Getest: Andrélon Laagjes Accent

Onlangs schreven we al over de producten die Pantene ontwikkelde voor in laagjes geknipt haar, inmiddels ligt ook de Andrelon Laagjes Accent serie in de winkels. Wij waren benieuwd: doen deze producten nu echt zoveel extra voor in laagjes geknipt haar? Tijd voor een proef op de som!

De lijn bestaat uit een shampoo (2,99 euro), conditioner (3,19 euro), serum (4,99 euro), mousse (3,99 euro) en paste (4,25 euro). Met name bij de stylingproducten zie je heel duidelijk verschil met ‘reguliere’ varianten. Waar een doorsnee mousse het haar een beetje hard en veelal zwaar maakt, zorgt de Laagjes Accent mousse juist voor een zachte, gewichtsloze versteviging. Je laagjes gaan dus niet hangen, waardoor het hele effect verloren zou gaan.

Met de paste zorg je voor een beetje ‘body’ in je haar. Ook hiervoor geldt: wel de stevigheid, niet de zwaarte of plakkerigheid. Om je coupe helemaal af te maken tenslotte gebruik je het serum, waarmee je individuele lokken haar kunt accentueren. Fijn voor bijvoobeeld je pony of, in het geval van een kort of halflang kapsel, de plukjes vlak naast je oren.

De producten doen wat ze beloven, zeker wanneer ze in combinatie met elkaar worden gebruikt, en zijn prettig betaalbaar. Het proberen meer dan waard dus!