Beauty Favourites Featured Getest

Getest: alessandro Go Magic! Wild Crash

Je nagels vormen meer en meer een onderdeel van je outfit, en dat zie je terug in alle geweldig leuke introducties op dit gebied. Helemaal hot zijn de crash, crackle of craquele nagellakjes. Waar we ze inmiddels allemaal kennen in het zwart, komen er nu ook steeds meer kleuren op de markt.

Alessandro introduceerde onlangs Go Magic! Wild Crash, een lijn bestaande uit 4 zomerse setjes waarin de craquele lak centraal staat. Je kunt kiezen voor oranje of fuchsia met een witte ondergrond, of een combinatie van turquoise of bordeaux met donkerbruin. De oranje en fuchsia variant zijn lekker fel en vrolijk, terwijl de andere twee kleuren wat donkerder en misschien wat chiquer zijn.

Wij testten de oranje ‘Have a Break in Malibu’ set. Je begint met het aanbrengen van de witte basislak. Even laten drogen, en dan is het tijd voor de oranje craquele laag. Deze dien je zorgvuldig, en vooral in 1 vloeiende beweging aan te brengen, anders verstoor je de barstvorming en krijg je rare vegen. Het effect is heerlijk vrolijk en zonnig! Om de boel te beschermen en mooi te laten glanzen is er ook een top coat bijgevoegd.

De setjes kosten 14,95 euro per stuk en zijn te koop bij diverse parfumerieën en professionele nagelstudio’s.