Beauty Culinair

Get ready for summer!

get ready for summer

We hebben er al heel wat dagen aan mogen ruiken, maar binnenkort staat hij dan echt voor de deur: de zomer!

Zomerklaar

De vraag is? Ben jij al zomerklaar? Onderschat het niet; om straks volop te genieten, is het zaak nu alvast de juiste voorbereidingen te treffen. Wij helpen je een handje door onze zomerfavorieten op een rijtje te zetten.

aruba aloe

Op de eerste plek: zachte voeten! Geef maar toe, jij hebt de jouwe deze winter ook een beetje verwaarloosd. Om ervoor te zorgen dat we straks zonder uitgedroogde hielen vol eelt en scheuren in onze nieuwe sandaaltjes rondstappen, gebruiken wij de Luxe Foot Crème van Aruba Aloe. Zijdezachte voetjes zijn het resultaat! Ook de andere producten van dit merk, dat echt op Aruba wordt gemaakt, zijn alleen al door hun geur en verkoelende werking op je huid trouwens ook prima zomerse aanraders.

Neem een goed humeur mee

Wil het nog niet zo lukken qua zomers humeur? Ook daar hebben wij zo onze oplossingen op. Geuren kunnen je humeur enorm beïnvloeden, en er is geen geur die ons zo in zomerse stemming brengt als die van een zonnebrandcrème. Om ervoor te zorgen dat dit trucje ook werkt op dagen waarop je je niet van top tot teen in de SPF zet, heeft NIVEA deze zomer een douchegel met de geur van hun zonproducten. Zo begin je iedere dag met het gevoel van zon, zee en strand!

nivea love sunshine

Voorlopig geen vakantie, en dus geen zon, zee en strand voor jou? Geniet dan van ‘minibreaks’ in je eigen tuin of op het balkon. Ook in het weekend of op een doordeweekse, zomerse avond krijg je zo een beetje vakantiegevoel. Ben jij vooral in de tuin te vinden om het gras te maaien, en niet om te genieten? Dan is dit misschien het moment om over te stappen op kunstgras, net als wij vorig jaar deden. Op Kunstgras-grastapijt.nl hebben ze volop keuze voor tuin en balkon, en kun je gratis stalen aanvragen om te zien en voelen welke variant het beste bevalt.

Scheer je weg!

Nu het zomaar iedere dag ‘rokjesdag’ kan zijn, is het ook zaak de boel een beetje bij te houden qua haargroei. Wij zijn fan van het nieuwste scheersysteem van Wilkinson: met Intuition Fab kun je van voor naar achter en van achter naar voor scheren, zonder het mesje op te tillen.

softshave

Snel last van ingegroeide haartjes, bultjes of andere irritatie na het scheren? Probeer dan SoftShave eens. De rode Kelp in dit handige goedje zorgt ervoor dat je gladder en zonder irritatie kunt scheren, en haartjes minder snel en zachter terugkomen. Mocht je al een bultje of irritatie hebben opgelopen bij het scheren? Je kunt SoftShave ook gebruiken als desinfecterende wasgel, die het probleem voor je oplost. Zuinig in gebruik én 100% natuurlijk!

Genoeg drinken

Last but not least: zorg dat je genoeg drinkt als het kwik oploopt. Water is perfect, maar wie de voorkeur geeft aan een smaakje: Spa Fruit is vernieuwd, en nu low calorie. Van alle smaakjes die er zijn, geven wij als het echt warm is de voorkeur aan de citrus fruit variant. Heerlijk verfrissend. Wij proosten op een mooie zomer!

spa fruit