Beauty

Get picture ready met essence

essence 'get picture ready!'

Is jouw hoofd altijd klaar voor een selfie? Dat van ons sinds kort wel, dankzij de fijne, betaalbare ‘Get picture ready!’ producten van essence.

essence ‘get picture ready!’

Ken je dat? Wil je een leuke selfie maken, ontdek je op het schermpje van je telefoon opeens donkere wallen en rode vlekjes op je gezicht. Zo jammer!

Om snel, makkelijk én goedkoop ‘picture ready’ gezicht te hebben, heeft essence nu een tweetal producten die ervoor zorgen dat de basis in ieder geval dik in orde is.

Onze favoriet is de get picture ready! brightening concealer: een handig tubetje met een balvormige, zachte applicator, met een hartstikke goede concealer erin. Goed dekkend, en oplichtend: ideaal dus om donkere wallen weg te toveren. We probeerden hem een tijdje uit, en vinden hem nauwelijks onderdoen voor vergelijkbare producten van duurdere merken. En deze van essence kost maar €2,99. Snel in huis halen!

Als je wallen zijn verdwenen, is het natuurlijk ook fijn als de rest van je gezicht ook een beetje egaal is. Daar zorgt de get picture ready! long-lasting compact make-up voor: een compacte foundation die je aanbrengt met een sponsje. Eveneens mooi dekkend, en op je gezicht ‘opdrogend’ met een poederfinish. Met deze twee producten ben je altijd klaar om op de foto te gaan.

Er is meer!

Wij zijn dol op de get picture ready! producten, maar wilden je ook enkele andere nieuwe toppers niet onthouden. Zo is er, voor de dagen dat je echt even weinig tijd hebt, de 2in1 make-up & concealer. Een foundation die zo dekkend is, dat je geen aparte concealer meer nodig hebt. Ideaal als je huid niet zijn beste dag heeft, en je geen tijd hebt om de boel met verschillende producten te camoufleren.

essence 'get picture ready!'

Gebruik je een dekkende foundation, dan zie je er al snel wat al te egaal uit: een beetje onnatuurlijk zelfs, als je niet oppast. Daarom is het altijd een goed idee om daarnaast een blush te gebruiken én een mooie highlighter. En die hebben ze nu ook bij essence! Ren nu naar de winkel, en koop het light up your face luminizer palette. Je zult er geen spijt van krijgen. De drie poeders hebben ieder zo hun kwaliteiten: de lichtste is er voor onder je wenkbrauwen en bovenop je jukbeendere bijvoorbeeld, terwijl de donkerdere tint juist wat diepte brengt in je wangen.

Op de achterkant van de verpakking staat precies uitgelegd welk poeder je waar op je gezicht gebruikt, natuurlijk kun je er ook lekker zelf mee aan de slag en ontdekken hoe dit palette je gezicht in een handomdraai laat stralen. Verkoopprijs: €3,99.