Beauty Boeken Favourites Featured Getest

Gelezen: So Thijs (luxe editie)

Het boek ‘So Thijs’ kende je misschien al. Hierin geeft Thijs Willekes heel veel praktische tips op het gebied van make-up, haar en styling voor jong en oud. Simpel op te volgen suggesties voor dagelijkse probleempjes, handige tips om er nog beter uit te zien en een ‘gebruiksaanwijzing’ voor al die verschillende producten die er te koop zijn. Nu is er ook een luxe editie, en die is extra leuk!

Het handige boek, vormgegeven als een bureaukalender, en dus makkelijk op je kaptafel te zetten, is dit keer verpakt in een leuk doosje, met daarin ook een fijne Ruby Lips lipstick van Rituals. Achterin deze editie van het boek vind je ook nog een spiegeltje, handig, maar wel een beetje gebobbeld en daardoor wel met een licht lachspiegel effect.

Dat detail doet echter niks af aan de leukheid en bruikbaarheid van dit boek. Of je nu net begint met make-up en de basis wilt leren, of juist al jaren in de weer bent met verschillende producten en wel eens een andere invalshoek wilt zien, alles kan. Een tikkie kinderlijk geschreven is het wel, maar als je daar als volwassene even doorheen prikt kan ook jij nog heel wat van Thijs leren. Ook de prijs zit wel goed, 17,95 euro, terwijl de Rituals lipstick al een waarde van 14,90 euro heeft.

So Thijs, tips, tips en nog meer tips – Thijs Willekes
ISBN 9789048816095
Moon
17,95 euro