Beauty

Garnier Skin Active Hydra Bomb

Garnier Skin Active Hydra Bomb

Goed nieuws van Garnier: er ligt een nieuwe lijn in de winkels, die je huid hydrateert en beschermt. En extra leuk: Garnier Skin Active Hydra Bomb is ook nog eens hartstikke betaalbaar.

Garnier Skin Active Hydra Bomb

Zeker in de zomer heeft je huid geen behoefte aan rijke, dikke crèmes. Licht en luchtig, dat is wat we willen. En hydratatie! Want de zon droogt je huid uit, en het verloren vocht wil je huid maar al te graag terug.

Garnier Skin Active Hydra Bomb belooft super hydraterend te zijn, en je huid tegelijk ook te beschermen tegen de zon (de dagverzorging heeft een SPF 10), luchtvervuiling, temperatuurschommelingen en slaaptekort. Een ideaal product voor iedere dag dus, voor iedereen die een ‘makkelijke’ huid heeft, die wel zijn dagelijkse verzorging nodig heeft.

Dag en nacht

In deze lijn vind je een dagverzorging, die zoals gezegd is uitgerust met een SPF 10. Wij probeerden hem een tijdje, en werden blij verrast: de huid is direct na het aanbrengen zichtbaar (en voelbaar!) soepeler en gehydrateerd, terwijl er geen vettig laagje achterblijft. Ook fijn: er zitten geen parabenen in.

Ook aan een nachtverzorging is gedacht. Deze is iets rijker van structuur, maar nog steeds licht en luchtig dankzij de gelbasis. Ideaal voor wie een nachtcrème al snel te verstikkend en dik voelt: dat zal je met deze crème niet gebeuren. In de lijn vind je ook nog een handig Tissue Mask voor een echte ‘hydratatie boost’. Deze hebben we zelf niet geprobeerd, maar als hij net zo goed werkt als de rest van de lijn is het een mooie aanvulling voor die momenten dat je huid even iets extra’s nodig heeft.

Fijn prijsje!

Dat goede huidverzorging niet duur hoeft te zijn, bewijst Garnier maar weer eens. Zowel de dagverzorging als de nachtverzorging kosten maar €8,99 per stuk, en dat is echt een heel lief prijsje voor deze prima producten. Het tissue mask kost €2,99. Mooie introductie van Garnier!