Beauty

Garnier Loving Blends Honing Goud

Garnier Loving Blends Honing Goud

Je kunt ze haast niet gemist hebben: Garnier Loving Blends. De serie producten die zich stuk voor stuk op een bijzonder haartype richten, en alle ingrediënten bevatten om je haar perfect te verzorgen, worden groots in de markt gezet. Voor ons een reden om ze te proberen!

Garnier Loving Blends

Met Loving Blends doet Garnier een opvallend grote introductie: de lijn bevat zeven sub-lijnen, waardoor Loving Blends in één keer alle soorten haar bedient. Als je iets doet, dan moet je het meteen goed doen, zo hebben ze bij Garnier vast gedacht. Daar houden we wel van!

Voor ieder type haar, met bijpassende eigenschappen en problemen, is er een speciale Loving Blend. Met zoveel keuze is het zaak om de verschillende lijnen goed te bekijken te vergelijken, zodat je de optimale verzorging voor jouw haar te pakken hebt. Heb je beschadigd, breekbaar haar, dan is Honing Goud jouw blend.

Garnier Loving Blends Honing Goud

Het aantal producten per Loving Blend verschilt, in de Honing Goud lijn vind je er vier. Een shampoo, conditioner, verzorgend masker en herstellend serum, stuk voor stuk samengesteld op basis van drie bijzondere extracten: honing, Royal Jelly en Bijenbalsem.

Het is jammer dat we je de producten niet kunnen laten ruiken. Eigenlijk waren we namelijk al fan van deze lijn voor we de producten gebruikt hadden: ze ruiken beter dan ieder ander haarverzorgingsproduct dat we ooit probeerden (en geloof ons, die lijst is lang). Honing, vanille en tonkaboon, zo ontzettend lekker! En het goede nieuws is: de geur blijft lekker aan je haar ‘plakken’ na gebruik, zodat je er lang van kunt genieten.

De producten zijn daarnaast ook nog eens bijzonder prettig en effectief in gebruik: ze maken het haar zacht en soepel en zorgen ervoor dat het haar gezonder oogt. Fijn is dat je de keuze hebt: bij weinig tijd gebruik je alleen de shampoo en conditioner, heb je wat meer tijd dan kies je het masker, en erger je je rot aan je droge haarpunten, dan ga je aan de slag met het serum.

Garnier Loving Blends Honing Goud

Heerlijk!

Wat een mooie serie producten heeft Garnier samengesteld! Helemaal van nu, met veel natuurlijke ingrediënten mooie verpakkingen. Ook de prijzen zijn prima: de shampoo en conditioner in de Honing Goud serie kosten €3,49 per stuk, het verzorgend masker €5,99 en het herstellend serum €7,99. Zeker de moeite van het proberen waard.