Beauty

Feestdagentip: Lush cadeau ideetjes

Zoals elk jaar heeft Lush rondom de feestdagen weer een uitgebreid assortiment producten dat helemaal hierop afgestemd is. Niet alleen om cadeau te geven, maar ook om zelf de feestdagen door te komen. Daarover lees je de komende weken op Lifestylelog nog veel meer, maar vandaag allereerst de aller-aller leukste badproducten om cadeau te doen.

Candy Cane is geinspireerd op de bekende kerst-zuurstok. Niet alleen qua vorm en kleuren, maar ook qua geur. De échte mierzoete zuurstoklucht komt je al tegemoet zodra je het zakje openmaakt, en eenmaal in bad (het is een Bubble Bar, die zorgt voor een bad vol zacht romig schuim) waan je je in een snoepwinkel. Perfect cadeau voor iedereen die zoet is geweest dit jaar!

Mr. Butterball is alleen al vanwege zijn uiterlijk super om cadeau te doen, wie wil er nou niet met een sneeuwpop in bad? Net als elke sneeuwpop zal Mr. Butterball wel smelten zodra hij in het warme bad terecht komt, maar dat hij je bad omtovert in een rustgevende ylang-ylang oase maakt vast veel goed…

Zoek je een cadeautje voor iemand die helemaal gek is op bling-bling, dan is Bling Crosby een goede optie. Deze bubble bar is helemaal bezaaid met gouden glittertjes en ruikt heerlijk citrusachtig. Is degene voor wie je een kerstcadeautje wil kopen echter meer een traditioneel ingesteld persoon, die dol is op alle kneuterige kerstgebruiken? Dan moet je echt de Bob zeep nemen. Bob is misschien niet het mooiste zeepje van de winkel, sommige mensen zullen hem misschien een beetje saai noemen zelfs, maar hij verbeeldt wel kerst zoals kers bedoeld is. Donkergroen en dieprood van kleur, met een kaneel en sinaasappelgeur, is Bob als je het ons vraagt het lekkerste kerstzeepje van dit jaar. Tip: alle Lush producten zijn ook online verkrijgbaar!