Beauty

Feestdagen? Glitters!

Rimmel 60 seconds

Dol op glitters? Dan is dit jouw seizoen!

Glitters op je nagels…

Snel feestelijk voor de dag komen? Hartstikke makkelijk: kwestie van je nagels even in de glitters zetten. Een simpel zwart jurkje is tijdens de feestdagen niet compleet zonder een feestelijk lakje, dat je look direct iets feestelijks geeft.

Kost teveel tijd, je nagels lakken en laten drogen? Welnee! Rimmel 60 seconds is droog binnen, de naam zegt het al, 1 minuut, en is er speciaal voor de feestdagen in glinsterende uitvoeringen. Kies voor goud (nr 831, Oh My Gold!), zilver (nr 833, Extra!) of, extra bijzonder, zwart met goudkleurige glitters (nr 832, On Fleek!). Zo gepiept!

… en glitters op je gezicht!

Iets meer tijd? Dan zet je natuurlijk ook je gezicht in de glitters. Dat kan heel subtiel, bijvoorbeeld door wat kleine accenten met een mooie highlighter (wij zijn fan van het Highlighting Elixir van Sleek, in de toepasselijke tint ‘Poppin’ Bottles’), maar je kunt natuurlijk ook flink uitpakken met bijvoorbeeld je oog-make-up.

glitters

Heel handig is The Galaxy Eyeshadow & Liner van L.O.V. Dit handige potje kun je, met een klein penseeltje, gebruiken als eyeliner, maar kan als je het wat ruimer aanbrengt ook dienen als oogschaduw. De meest toepasselijke tint voor de feestdagen is natuurlijk ‘Champagne Sparks’.

Zin om helemaal los te gaan? Dan is The Glitterizer van CATRICE iets voor jou. In dit eyeshadow palette vind je twee donkere basistinten (links), vier kleurrijke glitter oogschaduws (midden) en twee top coats (rechts), om het geheel extra te laten glitteren. Mix & match tot je jouw ideale look gevonden hebt, en onthoud, tijdens de feestdagen komt de ‘less is more’ regel te vervallen!