Beauty

Feeling blue

November is de maand van de najaarsdepressies, de korter wordende dagen. Met ons ‘Feeling blue’ thema voelen we met je mee: om je te laten zien dat ‘blue’ ook heel leuk kan zijn, zetten we de leukste blauwe items voor je op een rijtje.

Blauwe nagellak

Blauw op je nagels is altijd goed! Steeds meer merken nemen deze kleur op in hun collecties, zodat je uit vele tinten kunt kiezen.

Diepblauw vind je in de collectie van Essie (tint: Midnight Cami, 13.00 euro) en de Jazz collectie van Pronails (10,75 euro.). Herôme heeft in haar nieuwe W.I.C by Herôme collectie, die bestaat uit 79 trendy kleuren, een zachte tint blauw met glitters (tint 121, Bogota) en een mooie hardblauwe tint (tint 119, Honululu) opgenomen (7,95 per stuk). Wild & More heeft een zachtblauwe parelmoer lak in haar assortiment, deze kost slechts 2,50 euro.

(klik op de afbeelding voor groter beeld)

Blauw op je ogen

Nog niet zo lang geleden was Koninging Beatrix de enige die in het openbaar met blauwe oogschaduw werd gespot. Haar volhoudendheid wordt beloond: blauw mag weer!
Met de klok mee: mooi lavendelblauw vind je in de collectie van Fresh Minerals (15,50 euro), terwijl de blauwe tint van Wild & More (2,50 euro) perfect bij de nagellak van dit merk past. Ariane Inden heeft in haar assortiment een prachtig zeeblauw los poeder (Pigment eye shadow, 18 euro) én een heel donkerblauwe Cake Eyeliner (15 euro), die je heel precies aan kunt brengen met een fijn kwastje.

Nog meer blauw

Een kleine rondgang door het assortiment van verschillende merken leverde nog meer blauws op. Van Ariane Inden is er de Extremely Soft Balancing Lotion Anti Ageing (vanaf 20,50 euro), om je huid die hoognodige frisse opkikker te geven, terwijl je ondertussen ook zorgt voor hydratatie en verzorging. Nachtblauw zijn de Parfum Deodorant en Cream Shower ‘Night Star’ van Vogue, zacht en zwoel. In Scub Salt Thalasso van Therme is Dode Zeezout verwerkt, en dat zie je terug in de mooie azuurblauwe verpakking. Het scrubzout verwijdert dode huidcellen en maakt de huid glad en zacht. Iets waar je na het eindigen van de zomer misschien niet al te veel tijd meer aan besteedt, terwijl dat juist iets is waar je huid ook in de herfst ernstig behoefte aan heeft!


www.esprit.nl