Beauty Boeken Fashion

Everything you want to know…

Trof je onder de kerstboom een boekenbon aan? Mooi! Wij hebben namelijk 2 tips voor je qua boeken. In ‘Everything you want to know about Beauty’ komt, zoals de titel al belooft, werkelijk alles op het gebied van beauty aan bod. Het boekje is onderverdeeld in de hoofdstukken Haar, Gezicht, Make-me, Borsten en decollet√©, Armen en handen, Buik en billen, Benen en voeten, Geuren, Trends en zon. In elk gedeelte vind je verschillende weetjes (wist je dat je 100.000 tot 150.000 haren op je hoofd hebt?) maar vooral ook heel veel tips.

Everything you want to know about Style gaat over alles dat met stijl te maken heeft. Daarbij moet je niet alleen denken aan kleding, maar ook aan b.v. wonen, reizen, uit eten gaan, shoppen en daten. Ook hier weer verschillende weetjes en tips, en net als in de Beauty variant, geweldige illustraties van de hand van Marlies Visser.

Auteur Karen van Ede was 14 jaar lang beautyredacteur en chef lifestyle bij Elle en werkt momenteel als chef beauty/lifestyle bij magazine Red. Iemand met verstand van zaken dus, maar ook met de directe en fijne schrijfstijl van een tijdschriftenjournalist.

Everything you want to know about Style / Everything you want to know about Beauty – Karen van Ede
ISBN 9044317008 / 9044317016
Uitgeverij The House of Books
10 euro (per stuk)