Beauty

Evening Kiss: een eau de toilette van Etos

Etos Evening kiss

Heb je het al gezien? Etos heeft nu ook een eigen geurlijn, waarin je vier eau de toilettes vindt. Hartstikke betaalbaar én van prima kwaliteit.

Wij probeerden de geur Evening Kiss uit, en vragen ons af: kan deze zich meten met de geuren van bekende merken?

Etos eau de toilettes

Etos pakt het met de introductie van haar geurlijn meteen goed aan: vier bijzondere, heel verschillende geuren liggen sinds een paar dagen in de winkels. Van het romantische ‘Forever love’ tot de lichte, transparante ‘Sapphire sky’. En van het frisse ‘Dreamy garden’ tot de warme ‘Evening kiss’.

Alle geuren hebben met elkaar gemeen dat zij een luxe uitstraling hebben, zijn samengesteld in samenwerking met een echt parfumhuis en zijn geselecteerd door een testpanel van 100 vrouwen. Oh en dat ze, niet onbelangrijk, lekker betaalbaar zijn: voor een flesje van 50 ml betaal je maar €9,99.

Etos Evening kiss

Etos Evening kiss

Wij probeerden de zwaarste geur van de vier, Evening kiss. Een geur die, de naam zegt het al, prima geschikt is om ‘s avonds te dragen, wanneer geuren altijd net wat zwaarder mogen zijn dan overdag. Maar ben je net als wij een liefhebber van wat zwoelere, aanwezige geuren, dan is hij ook prima geschikt voor overdag.

Roze peper, oranjebloesem en koffie zijn de belangrijkste geurnoten, aangevuld met o.a. amber en vanille. Een zacht, kruidig en klassiek geheel, een geur voor echte dames. Wij probeerden de geur een aantal dagen uit, en waren blij verrast door de houdbaarheid. Veel goedkopere geuren ruik je na twee uurtjes al nauwelijks meer, of zijn juist hinderlijk aanwezig. Evening kiss vormt hier een prettige uitzondering op: de geur blijft heel de dag aanwezig, en lijkt met het verstrijken van de uren zelfs steeds lekkerder te gaan ruiken.

Een prachtige introductie van Etos! Ga de geuren vooral zelf even ruiken als je ze aan wilt schaffen, ze zijn alle vier zeer verschillend. En kun je niet kiezen… ach, dan koop je er toch twee. Of drie… Met dit lieve prijsje is dat prima te doen!