Beauty

Etos tovert met kleuren!

etos corrector pen

Het is zomer, en zeker op warme dagen kunnen wij ons wel iets prettigers voorstellen dan een laag foundation op je gezicht. Dankzij deze ‘toverstafjes’ van Etos kom je toch egaal de zomer door!

Zomerse musthaves

Etos introduceert speciaal voor de zomer een aantal musthaves, die het leven een stuk leuker en makkelijker maken. Producten die ervoor zorgen dat je zelfs bij tropische temperaturen verzorgd voor de dag komt, zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen.

In de collectie spotten wij o.a. een heerlijk roze nagellakje, dat je vingers en tenen omtovert tot een zomers feestje. En een fijn translucent powder, een transparant poeder dat je nauwelijks voelt zitten, maar je huid wel beschermt tegen al te veel zomerse glim.

Etos corrector pen

Toverstafjes

De producten waar wij echter als een blok voor vallen, zijn heuse toverstafjes. In deze mooie glanzende pennen vind je dé kleuren om imperfecties te verdoezelen, zonder je hele huid te hoeven bedekken.

Om de werking te kunnen begrijpen, beginnen we met een klein lesje kleurenleer. Iedere kleur die er bestaat, heeft een plaatsje op de kleurencirkel. De kleur die zich precies aan de overkant in deze cirkel bevindt, is zijn tegengestelde kleur. Ze heffen elkaar als het ware op.

Tegenover rood vind je groen, en dus is de groene corrector pen precies wat je nodig hebt bij rode vlekjes. Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon! Geel ga je te lijf met paars, wat prettig is als je huid er dof en vermoeid uitziet. Deze tint doet het ook prima als highligher! Heb je last van donkere kringen onder je ogen? De perzikkleurige inhoud van de bye bye dark spots pen camoufleert blauw, en zorgt ervoor dat je er een stuk minder moe uitziet.

Je kent wellicht de setjes al waarin je deze drie tinten in vaste vorm vindt. Wij houden echter meer van een variant in stiftvorm, met een kwastje er al in verwerkt. Het werkt wat hygiënischer en is dankzij de vloeibare textuur wat meer summerproof. De Corrector pens kosten €4,99 per stuk, en zijn onze absolute zomerse musthaves!