Beauty Favourites Getest

Etos Serum Lipstick

Etos introduceert een lipstick die er niet alleen grappig uitziet, maar die ook nog eens super verzorgde lippen belooft. Het hart van de Etos Serum Lipstick bestaat uit, de naam zegt het al, een serum dat veroudering van je lippen tegengaat.

Om het serum heen zit een gewone lipstick, in een mooie, sprekende kleur. Je zou misschien verwachten dat deze minder intens wordt doordat je bij het aanbrengen kleur en serum gaat mengen, maar niets is minder waar: pure kleur op je lippen! Maar dan wel met het gevoel van een lippenbalsem, lekker zacht. Dat heeft als voordeel dat je lippen er gezond uitzien, en je geen risico loopt op lelijke droge lijntjes waar je lipstick bepaald niet fraaier door lijkt.

Deze smeuige samenstelling heeft natuurlijk ook een klein nadeel. Je lippen zijn na het aanbrengen niet direct kissproof, en je laat bij het eten en drinken ook een aardige afdruk achter. Niet dat de kleur direct van je lippen verdwenen is na een kopje thee, maar er zijn lipsticks die minder sporen achterlaten.

Neemt niet weg dat de nieuwe Etos Serum Lipstick fijn verzorgend en hydraterend is, en het beste in je lippen naar boven brengt. Bovendien is hij met zijn 3,99 euro ook nog eens prettig betaalbaar (en koop je hem voor 14 mei, dan doe je dat ook nog eens met 25% korting!). Zeker zijn geld waard!