Beauty

The Essentials van Jil Sander zijn weer verkrijgbaar

Ieder jaar vind je in de parfumerie tal van nieuwe geuren. Allemaal leuk en aardig, maar wij kunnen een echte klassieker op zijn tijd ook best waarderen.

De tijd dat je parfums nog ‘droeg’, in plaats van achteloos op spoot. De tijd dat je een parfum koos voor een leven, of in ieder geval een flink aantal jaren. Het lijkt lichtjaren geleden, maar Jil Sander brengt dat gevoel weer helemaal terug.

Vorig jaar introduceerde Jil Sander onder de naam The Essentials drie klassieke Jil Sander geuren als limited edition. Een groot succes, zowel bij ‘oude’ fans als nieuwe liefhebbers. Zo’n groot succes, dat deze tijdloze geuren nu opnieuw als limited editions worden uitgebracht!

We hebben het hier over Pure Man, Bath & Beauty en onze favoriet, Woman III. Deze geur staat hoog op ons lijstje tijdloze, klassieke favorieten. Woman III stamt uit 1986, de tijd dat een geur nog behoorlijk zwaar mocht zijn. Perfect passend bij de zakenvrouw, de powervrouw die in de jaren ’80 opkwam. De powervrouw die sterk en krachtig was, maar bovenal vrouwelijk.

Krachtig doch sensueel, zo omschrijven wij deze klassieker het liefst. Met bittere geurnoten van sinaasappel, gecombineerd met anjers en patchoeli. Wij krijgen nooit genoeg van deze prachtige geur, de limited edition Eau de Toilette is verkrijgbaar voor €44,39 en vliegt vast en zeker de parfumerie uit!